Spørgsmål & Svar
Sektion med Spørgsmål & Svar
Den islamiske lov for Bitcoins
Af Hizb ut Tahrir
Problemet med denne vare er dog, at man ikke kender dens kilde (udsteder). Den har derudover heller ikke nogen garant, og ydermere er den en nem genstand for snyd, bedrag og spekulation. Derfor må man hverken købe eller sælge den.
Spørgsmål & Svar - 18. december 2017
Ruslands og USAs manøvrering i Syrien
Af Hizb ut Tahrir
Spørgsmål & Svar - 9. december 2017
Udviklingen i Saudi-Arabien og USAs position i forhold til denne
Af Hizb ut Tahrir
Spørgsmål & Svar - 20. november 2017
Afstemningen om løsrivelse af Kurdistan
Spørgsmål & Svar - 9. september 2017
Man siger, at hvis en regent tager en beslutning, som går imod sit eget lands interesser, så betyder dette, at han er agent, og at denne beslutning er blevet dikteret af en anden stat, til dens fordel... Dette gør sig i høj grad gældende for Kurdistans regenter.
Af Hizb ut Tahrir
USAs strategi i Afghanistan
Spørgsmål & Svar - 16. august 2017
USA havde ingen mulighed for at betræde Afghanistans jord, hvis ikke det var for den støtte, de fik af deres agenter i det pakistanske styre. Denne nye politik over for Taliban fra det pakistanske styre er ikke andet end et teaterstykke
Af Hizb ut Tahrir
Spørgsmål til Usul al-Fiqh - del 1
Spørgsmål & Svar - 8. august 2017
Det er velkendt, at Imam Ash-Shafii er grundlæggeren af usul al-fiqh og den første, som skrev et særskilt værk inden for denne vidensgren. Derefter blev der skrevet mange andre værker. De lærde inden for usul al-fiqh har fulgt forskellige metoder i deres værker, ...
Af Hizb ut Tahrir
Videnskabelige mirakler i den beærede Koran
Spørgsmål & Svar - 9. juli 2017
Det er ikke blevet berettet om Profeten , at han udfordrede araberne med de n?vnte videnskabelige aspekter i den be?rede Koran. Han plejede derimod at udfordre dem til at frembringe noget lig Koranen i dens sproglig sammens?tning.
Af Hizb ut Tahrir