Egypten
Materiale relateret til "Egypten"
Gradvis implementering af Islam?
Af Elias Lamrabet
Sp√łrgsm√•let om hvordan shariah i praksis skal implementeres, er en diskussion, der har v√¶ret yderst relevant, lige siden at den islamiske stat blev nedlagt i 1924. Mange forskellige bev√¶gelser er kommet med bud p√• hvordan de i praksis skal f√• Islam til magten. Opl...
Foredrag - 7. juli 2013
Vilkårene for ændring
Af Younes Al-Banna
Kultur - 7. juli 2012
Hvor blev revolutionen af?
Af Younes Al-Banna
Synspunkt - 25. juni 2012
Stil jer ikke tilfreds med et alternativ til Islams fane og flag, selv hvis agenterne og kuffar-kolonisato...
L√łbeseddel - 15. maj 2012
Flagene er blevet mange og forskelligartede i muslimernes lande, særligt efter de folkelige aktioner mod de uretfærdige tyranner blandt regenterne i muslimernes lande … Nogle begyndte at rejse "uafhængigheds"-flaget..
Af Hizb ut-Tahrir
Den muslimske kvindes politiske rolle under opstandene
Analyse - 12. marts 2012
I flere lande, såsom Yemen og Bahrain, har opstandene været præget af en kæmpeskare af muslimske kvinder, yngre såvel som ældre, som har bevæget sig ud på gaderne for at stille regenterne til regnskab.
Af Umm Omar
Accept af turismen har sine grænser
Synspunkt - 1. februar 2012
Sp√łrgsm√•let om turisme fylder meget i disse lande, da de indbringer en betydelig stor indt√¶gt om √•ret. Turisterne der tiltr√¶kkes af de sandede strande, er dog ogs√• kendt for at tiltr√¶kke en masse anst√łdelig adf√¶rd med sig, som ikke falder i s√¶rlig god jord hos...
Af Younes Al-Banna
Kan kopterne f√łle sig sikre under Khilafah?
Kultur - 23. januar 2012
"Hvem end der skader en ikke-muslimsk borger (dhimmi), så er jeg hans modstander. Og hvem end jeg er en modstander overfor, vil jeg strides med på Opstandelsesdagen"
Af Younes Al-Banna