Pressemeddelelser
Hizb ut Tahrir
Danmark
Pressemeddelelse
d. 5. Jumada al-awwal 1443 e.H. / 9. december 2021 e.Kr.

I Allahs navn, Den NĂĄdige, Den Barmhjertige

Regeringen har tabt kampen mod islamiske familieværdier

Relaterede Emner

En stor årlig undersøgelse bestilt af regeringen, som netop er offentliggjort viser, at muslimer – uagtet køn og alder – afviser den promiskuøse vestlige levevis. Tusindvis af muslimer er blevet spurgt i den såkaldte ”medborgerskabsundersøgelse” om det er ”i orden”, at deres ”datter/søn har sex før ægteskab”, hvortil langt størstedelen svarer ”nej”!

Der var i undersøgelsen enighed mellem unge muslimer på 18 år, og dem, som var langt ældre om, at udførelse af utugt er uacceptabelt. Dette beviser, at den unge generation af muslimer, der er født i Danmark, frivilligt vælger en ærbar islamisk livstil og nægter at lade sig assimilere. Der var derudover ikke forskel i synet på utugt som noget uacceptabelt, mellem de mænd og kvinder, der blev adspurgt, og uagtet om det handlede om deres søn eller datter.

Integrationsminister, Matthias Tesfaye, har derfor reageret med stor frustration på undersøgelsen og højlydt erklæret, at regeringen i virkeligheden mener værdimæssig assimilation, når den taler om integration: »Vellykket integration handler selvfølgelig om, at folk lærer dansk og får et arbejde, men det handler også om, at man tilslutter sig danske værdier og ligestilling.« (Berlingske 8/12-2021)

Tesfaye forsøger skandaløst at bruge undersøgelsen som et bevis på problemet med ”negativ social kontrol”, selvom undersøgelsen netop viser, at det er de unge muslimers eget syn på utugt, de udtrykker, og dermed deres eget frivillige valg, hvilket assimilationsministeren ikke vil acceptere! Den eneste part, der udøver sindelagskontrol er regeringen selv!

Skamløst kommenterede assimilationsministeren manipulerende på undersøgelsen ved at tale om ”kvindeundertrykkelse”, selvom undersøgelsen bekræfter, at det er de muslimske kvinders eget valg at leve et dydigt og ikke et skamløst liv, hvilket tidligere undersøgelser af samme spørgsmål også har påvist!

Regeringen er i vildfarelse og desperat efter at tvinge deres vulgære menneskesyn ned over muslimerne og skyer derfor ingen midler. Selv ”gymnasielærere og fodboldtrænere” har Tesfaye erklæret skal tage del i hans ”værdikrig” mod den islamiske kultur. År efter år viser regeringens sindelagskontrolundersøgelser dog, at muslimerne alligevel nægter at give afkald på deres islamiske identitet.

Hvorfor nægter muslimerne at leve et uanstændigt liv, selvom de er født og opvokset i et sekulært land? Svaret er simpelt: enhver med en ren og ukorrumperet natur kan erkende, at det er nobelt at leve et ærbart liv. Islam forankrer sande værdier som blufærdighed, anstændighed, værdighed, dydighed og en enorm respekt for kvinden.

Det samme kan ikke siges om den kultur, integrationsministerens repræsenterer og ønsker at tvinge ned i halsen på muslimer. I den seneste periode er det væltet ud af med vidnesbyrd om en seksualiseret kultur og nedværdigende behandling af kvinder i TV2 såvel som i Christiansborg, hvor Tesfaye selv sidder.

Hvis den danske integrationsminister derfor er indbildsk nok til at tro, at han kan få muslimerne til at give afkald på deres islamiske værdier, så er der kun ét at sige: Det kommer ikke til at ske!

Derimod forventer vi, at antallet af danskere, der forlader den vestlige livsstil og vælger den islamiske fortsat vil stige stødt.

Hizb ut Tahrir Danmark
Mediekontoret
mail: info@hizb-ut-tahrir.dk
Hizb ut Tahrir - Danmark
info@hizb-ut-tahrir.dk